Det här tycker Hayley Williams, Keri Hilson & LL Cool J om BM!


Tweet bby!


Jaha, han var hungrig igår och kmr se Ellen i Januari, spännande!


Såhär handlar du på brunomars.com!

Okej, nu har jag tagit reda lite mer på hur man handlar här! Det som är ganska synd är att alla tröjor finns inte i europa men de kommmer säkert med tiden. Såhär gör du:


Först går ni ju såklart in på http://www.brunomars.com, sedan så ser ni på sidan att det finns en butik där och där står det alla nyheter inom USA. Du trycker sen på "visist store" och så står det olika läder och sådant, vi har ju bara eurpoean store så det är bara att klicka där!



När ni har klickat där ser det ut såhär, om ni söker något speciellt så kan ni söka och allt finns inte än men det kommer. Det står i euro och så måste man bli medlem, men man kan säkert köpa från Sverige och andra länder såklart! Jag hoppas ni förstår det mesta, någon dag ska jag köpa härifrån då kan jag berätta lite mer. Men jag tror det kommer till svenska sidor när han blir kändare, men håll utkik här! :)


Sötnos!














I'm so sorry! Uppdateringen har verkligen vart dålig, men jag har en anledning. Deadline i skolan + 3 prov i rad! Så ni får vara lite förstående. Men videon och bilderna här åvan kanske gör er lite gladare? Han har en mick i nästan varje bild så han växte ju upp med musik, men han sa själv i en intervju att han alltid var omringad av instrument och mikrofoner, att musiken alltid var där men han aldrig använde det - men hallå, titta bilderna ovan? ^^ Han har haft samma frisyr hela sitt liv, men nej han får inte göra något med det. "His hair his hair falls perfectly without his trying" fast det står ju upp! ;)

Nu finns Do woops and huligans på spotify!

Sök ba på Bruno Mars sen album! Orkar tyvärr inte länka. Igår var det ett år sen han var i Sverige, så sorgligt! Det var 18-åldersgräns, Travie McCoy va där och man kunde prata och ta foton med de! Orättvist!


RSS 2.0