Bruno Mars - Grenade 28 november @ Soul train awards 2010

BET Videos

Sevärda intervjuer enligt mig!







Till er som inte vet så mycket om Bruno Mars, här lär ni känna honom! Han är så rolig ^^

Köp Brunos album på cdon.se!


Ingen frakt och 149 kr från england är ett jättebra pris! :)


25% sale!


Bilden förklarar allt! :') Förlåt för den sega uppdateringen men jag har varit sjuk, Bruno var i Sverige 30 oktober för er som inte visste, fast det var en liten konsert så jag hoppas på att han kommer igen och gör en konsert i Globen, vad tror ni? Kommer han göra det? Just nu är han ju bara i USA!


Grenade t-shirt!


Den finns här för $20!


Bruno Mars - Grenade - MUSIC VIDEO!!!


Igår kom musikvideon ut! Så sjukt bra är den, börjar gråta för låten är så sorglig :'( och så får man panik i slutet! Jag förstår inte de 2 som gjorde tummen ner till den här videonn, men aja folk får tycka hur de vill!


Köp en signerad elgitarr!


Nu kan ni köpa den här elgitarren som är signerad av Bruno! För $1,650 får du gitarren, två foton från när han signerade den, en stor väska & äkteintyg som föreskrivs!


Shoppa Brunotröjor och ett armband!



$12


$20


$20


$20


De här sakerna hittar ni HÄR! Snacka om att jag vill ha, armbandet har man sett på honom i musikvideon till Just the way you are. Man kan beställa från Sverige, vet inte hur det blir med frakt och så men det kan man väll fråga? Ska nog köpa när jag har moneeey!


Bruno Mars - Grenade (Behind the scenes)


Här har ni en video där man får se lite vad som händer under tiden de gör musikvideon till låten Grenade! På fredag kommer den ut, jag längtar!


Vilken av de är bäst?


Originalet


Remixen


Vilken av de tycker ni är bäst? Själv tycker jag remixen eftersom att man får höra mer av Bruno i låten och den är bara sjukt mycket bättre! Är inte så förtjust i B.o.b.

Bruno Mars - ARRESTED!


Det var ett tag sen men vad tycker ni om det? Någon som vet något mer om det? Själv bryr jag mig inte, han får göra vad han vill men det han gör är inte något bra men jag lyssnar på hans musik och det är nog det enda jag bryr mig om. Visst blev man chockad och så men nej, älskar honom ändå! Vad tycker ni?


Bruno Mars @ Six Flags New England (20100827)


Marry you
Så sjutk snygg! Speciellt när någon säger "you're sexy" och han säger något efter (vad säger han?), jag smälter här!



Somewhere in Brooklyn


Just the way you are


Här har ni tre videos nä han uppträder 3 låtar live! Älskart och önskar jag var där. Är sjukt sugen på att se honom och min kompis mammas kompis har köpt biljetter till honom så han kommer till Sverige men det står inte på hans myspace? Vi får se i alla fall men meddelar direkt. Ändrat bakgrund också, blev det bra? :)


Bevis

Bloggen om Bruno Mars

Hej! Den här bloggen ska handla om Bruno Mars och här ska det skrivas allt om honom, de senaste nyheterna osv. Ju fler läsare och önskningar, ju fler inlägg och ju roligare blir bloggen! Tipsa så mycket som möjligt, det kan vara allt från hemsidor till videos. Kommer skriva mer imorgon men själv heter jag Ruvejda och äger bloggen http://www.ruvejjjda.blogg.se ! Där kan ni lära känna mig, här skrivs det bara om snyggingen Bruno!





Två bilder på han när han var liten! Guuud så söt :'D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0